Video

Een video om uw nieuwe strategie te tonen? Een Powermovie tijdens een kick-off event? Een corporate clip om nieuwe medewerkers te werven? Of een inspirerende film om een nieuwe klant te overtuigen? C-Two ontwikkelt en produceert - uiteraard in samenspraak - multimediaal inzetbare video's: van script tot vlotte montages van beeld en geluid. Met 2D of 3D animaties, soundtracks, soundeffects, met of zonder voice over.

Presentatie

Eén stijl één verhaal. Met een dynamische, interactieve (sales)presentatie - PowerPoint of Prezi - ondersteunt u uw verhaal optimaal. Voortaan geen stoffige dia’s meer. Maar visueel fraaie, inspirerende slides. Met grafische elementen of fotorealistisch beeldmateriaal. En altijd met de juiste animaties en effecten.

Infographic

Een bedrijfsproces online inzichtelijk maken met video? Of een aantrekkelijke visual met een overzicht van corporate feiten en cijfers? C-Two maakt - dynamische - infographics. Met informatief en creatief vormgegeven content. Waarbij we met u nadenken over uw boodschap.

Logo-animatie

Een opvallende logo-animatie - die past bij uw huisstijl - is het juiste intro voor elke video. Geen statische combinatie van tekst & beeld. Maar een logo dat tot leven komt. En inzetbaar is als herkenbaar intro voor elke bedrijfsvideo, website, YouTube- of Vimeo-kanaal of Facebook-pagina.